Kijk, lees en luister

Nieuws

Podcast KVS en route: Coloured Swan 3 Harriet's reMix

Voor het derde deel van de Coloured Swans-reeks – Harriet’s reMix – werkt choreograaf Moya Michael samen met vier jonge multigedisciplineerde artiesten met verschillende achtergronden uit de Afrikaanse diaspora: Loucka Fiagan, Oscar Cassamajor, Milo Slayers en Zen Jefferson. In deze podcast bespreekt het viertal mixed heritage, hun standpunten rond Black Lives Matter en wat afrofuturisme voor hen betekent: alle issues die nauw verweven zijn met Coloured Swan 3: Harriet’s reMix. Met introductie door choreografe en maker Moya Michael. 

Lees verder
Nieuws

Vraag niet waarover het gaat, maar waarom het er staat

Naar aanleiding van de dansvoorstelling Coloured Swan 3: Harriet's reMix schreef onderzoeker en auteur Sibo Kanobana een artikel over waar deze voorstelling over gaat. Of toch niet? 

Lees verder
Nieuws

Commonplace: online expo

De online foto-expo COMMONPLACE is een denkbeeldige conversatie tussen twee zeer verschillende Zuid-Afrikaanse familiefoto-archieven. De online expo met foto's van Sophie Feyder is te bekijken via 247.kvs.be

Lees verder
Nieuws

Pitcho over The Light That Never Goes Out

Tijdens The Light That Never Goes Out laat KVS telkens tien bezoekers plaatsnemen in haar lege schouwburg. Elke twintig minuten neemt een andere artiest plaats op het podium en brengt zijn/haar/hun performance onder het licht van de servante. Een intieme en unieke ervaring met onder andere Pitcho Womba Konga. 

Lees verder
Nieuws

Sachli Gholamalizad over The Light That Never Goes Out

Tijdens The Light That Never Goes Out laat KVS telkens tien bezoekers plaatsnemen in haar legeschouwburg. Elke twintig minuten neemt een andere artiest plaats op het podium en brengt zijn/haar/hun performance onder het licht van de servante. Een intieme en unieke ervaring met onder andere Sachli Gholamalizad. 

Lees verder
Nieuws

JONATHAN komt terug in april

Tickets voor de eerste 5 voorstellingen van Jonathan vlogen de deur uit. Ruim 800 mensen stemden af op de livestream van de première op KVS 24/7. Maar in april komen Bruno en Valentijn terug –  11 keer zelfs! De uitgelezen kans om dit ontroerend relaas alsnog mee te maken.  

Lees verder
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring