KVS

De zomerplannen van KVS

In juli sluit KVS naar aloude traditie zijn deuren voor zijn very own zomerreces. Maar niet getreurd voor wie geen maand zonder ons kan: we tekenen present op Zomer van Antwerpen, Theater aan Zee en Grec Festival in Barcelona! 

What the foc?! in Barcelona

KVS-dramaturg Gerardo Salinas en KVS-gezicht en regisseur Junior Mthombeni timmeren momenteel volop aan de nieuwe creatie What the foc?! in Barcelona, samen met een hypergetalenteerde en diverse groep stadsartiesten. Van 4 tot en met 14 juli brengen zij hun voorstelling tijdens het GREC Festival in Barcelona. Ben je in de buurt en snuif je graag een streep cultuur op tijdens je vakantie? Boek dan snel je tickets! 

Alleen Verbeelding in Belgische theaterzomer 

Kies jij dit jaar voor vakantie in eigen land? Ideaal, want ook op de Zomer van Antwerpen en op Theater aan Zee kan je KVS-creaties live meemaken. Michael De Cock speelt zijn theatersolo Alleen Verbeelding op de Zomer van Antwerpen, van 19 juli tot en met 2 augustus. En ook op Theater op Zee maakt hij zijn opwachting met de voorstelling, van 6 t.e.m. 9 augustus. Allen daarheen! 

Een zomers soundtrack met Een brief en een kus (pa' que no me olvides)

KVS stuurt jou tot slot de zomer in met een gloednieuwe zomerplaat van kiki&miki. Met Een brief en een kus (pa' que no me olvides) geraak zo sowieso in zomerse sferen. Bekijk de clip op YouTube of ontdek het nummer op je favoriete streamingplatform.