KVS

KVS Café open vanaf 10 oktober!

There’s a new kid in town and he works at … KVS Café! Alle ogen op ons (menu)bord gericht, want vanaf 10 oktober is ons KVS Café open (BOX gebouw, op de 1ste etage). En vanaf dan kan jij dus komen proeven van wat chef Simon Cavalier uit zijn potten tovert. Denk: heerlijke lunches met kraakverse, seizoensgebonden en lokale producten. Hij mixt alles wat goed is van bij ons en elders en blendt dat tot bordjes die je leeg wilt likken. Van de beste croques ever over veggie pita tot magic mushroom vol-au-vent, Simon zet het voor je op tafel. Voor hij ons team vervoegde, stond hij aan het fornuis in Phare du Kanaal, waar hij jaren de heerlijkste brunches en lunches bereidde. Een mooie aanwinst voor KVS dus, welkom Simon!

© Karolina Maruszak

Best bewaarde terras van Brussel  

Nestel je in het café, middenin ons bruisende theater. Wist je trouwens dat wij over het best bewaarde terras van Brussel beschikken? Steek de loopbrug over en je belandt in dit zonovergoten en beschutte paradijsje.

Alles Brussels! 

Nip van onze nieuwe, originele drankjes. Zo is er limonade op basis van kruiden die op een Anderlechts dakterras gekweekt worden (Atelier Cuarenta). Koffie en thee in alle smaken en geuren. Met koeien-, soja-, haver-, kokosmelk, … Beestige Brusselse biertjes van Brasserie Vandekelder. En ook fijne wijnen en aperitiefdrankjes ontbreken niet op de kaart.

Streepje muziek 

Mag er al eens een muziekje passeren? Awel ja, dat mag! Op geregelde tijdstippen geven wij graag de draaitafel in handen van jong talent en opkomende muzikanten. Hoe, waar, wanneer, … dat lees je hier binnenkort. So keep your eyes on the site! 


Openingsuren (maandag > vrijdag) 

Café: 10:30 > 18:00 
Lunch: 12:00 > 14:30