KVS

 

Op zaterdag 25 november hult KVS zich in ... spaghetti. Huiskok Simon hakt groentjes als een gek, roert kilo’s gehakt rul en schaaft kaas alsof z’n leven ervan hangt. Dat alles voor een heerlijke portie goededoelspaghetti in het kader van de Brussel Helpt-solidariteitsactie. Dit jaar ten voordele van vzw Straatverplegers

Wij maken niet zomaar spaghetti. Deze spaghettislag kadert binnen de jaarlijkse solidariteitsactie van Bruzz: Brussel Helpt. Dit jaar zetten zij zich in voor vzw Straatverplegers. Deze medisch-sociale organisatie ontwikkelde in de loop der jaren een methodiek die gebaseerd is op hygiëne en gezondheid om een band op te bouwen met de meest kwetsbare dakloze mensen. En om hen te helpen een stabiele en duurzame huisvesting te vinden. 

Vzw Straatverplegers is actief met ploegen op straat, ploegen die aan huis gaan bij geherhuisveste mensen en een team om woonsten te zoeken of te helpen creëren. Daarnaast ontwikkelen ze activiteiten op het vlak van sensibilisering en lobbying om tot structurele oplossingen te komen die een einde maken aan dakloosheid in Brussel, Luik, ... en elders. Mét steun van Brussel Helpt dus. 

Wij dragen maar al te graag ons sliertje bij en hopen op jouw honger en bestellingen. Via de website van Brussel Helpt kan je nu jouw portie(s) reserveren. En op zaterdag 25 november – tussen 17u00 en 20u00 –  tafel je heerlijk in ons KVS café (Arduinkaai 9). Smakelijk!