© Bas Bogaerts

Vacature stage dramaturgie tijdens voorjaar 2020

KVS, het stadstheater van Brussel, zoekt een gemotiveerde stagiair(e) om het team van stadsdramaturgen te versterken in het voorjaar 2020.

De stadsdramaturgen van KVS hebben als missie het theater te verbinden met de stad. Ze denken  (participatie) projecten uit en schaven mee aan voorstellingen. De dramaturgen willen een platform bieden aan diverse kunstbelevingen en cultuurvormen, en zijn altijd opzoek naar de andere kant van een verhaal.

Heb je interesse in de podiumkunsten, de stad en de wereld? Wil je graag verbinding maken tussen deze drie? Dan hebben wij misschien wel een mooie stageplaats voor jou.

 

Jouw profiel

  • je bent een enthousiast en zelfstandig persoon met interesse in de kunsten en nieuwstedelijkheid.
  • Je spreekt vlot Nederlands en/of Engels. Als je een mondje Frans kan spreken dan is dat een pluspunt.
  • Je kan goed functioneren in flexibele werktijden.
  • Opleiding is niet opportuun, tijd en goesting om de projecten tot een goed einde te brengen des te meer.

 

Wij bieden

een plek op het vierde verdiep van KVS, waar je onder toeziend oog van dramaturg Tunde kan werken aan twee verschillende projecten. Ten eerste SLOW#05: Queer Courage, een slam theatre stuk met gasten Haven for Artist uit Libanon. Daarnaast geef je ondersteuning tijdens het creatieproces van KVS-gezicht Moya Michael haar nieuwe dansvoorstelling Coloured Swan III: Harriet’s reMix.

Daarnaast biedt de stage een inkijk in de werking van ons huis, een leerrijke omgeving. Ben je geïnteresseerd? Mail je CV en motivatie naar Tunde.Adefioye@kvs.be