Toegankelijkheid

Boventiteling

Brussel is de poort naar de wereld. Wij doen er alles aan om nieuwe en anderstalige publieken naar onze voorstellingen te leiden. We streven er naar om op termijn alle voorstellingen te boventitelen in 2 talen. Bij elke voorstelling wordt vermeld welke taal gesproken wordt en welke boventiteling voorzien is.

Ringleiding

Elke toeschouwer met een hoorapparaat kan gebruikmaken van de ringleiding in KVS BOL en KVS BOX. Ringleiding is een draadloos systeem voor hoorapparaten met een T-stand dat het scènegeluid versterkt en omgevingsgeluiden wegfiltert. Gelieve tickets telefonisch te reserveren. Met dank aan Cera.

Rolstoelgebruikers

KVS BOX en KVS BOL zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve tickets telefonisch te reserveren en steeds te vermelden of je een gewone dan wel een elektrische rolstoel gebruikt en of je tijdens de voorstelling al dan niet in je rolstoel wenst plaats te nemen.

 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring