KVS
© Kurt Van der Elst

Een leuk avondje uit

Jetse Batelaan / hetpaleis / Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel
za 09.09.2023 en zo 10.09.2023
09.09.2023
en
10.09.2023
 • 09.09.2023
  20:00 - 21:30
  KVS, Brussels
  KVS BOL
 • 10.09.2023
  14:00 - 15:30
  KVS, Brussels
  KVS BOL

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen.

Er valt wel eens iets om.

En niet altijd op het goede moment.

Er zijn huisdieren die ziek zijn.

Er is nieuws dat je bang maakt.

En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden ze de krachten voor Het eind van het begin van het einde. Met die voorstelling slaagden we er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Dit keer trekken ze alle registers open. Een leuk avondje uit is een musical over emoties. En wat er gebeurt als je die probeert te onderdrukken.

Credits

REGIE / MISE EN SCÈNE / DIRECTION Jetse Batelaan SPEL / JEU / PERFORMANCE Mourad Baaiz, Goele Derick, Wijnand Gomes, Chris van der Lee, Tristan van der Lingen, Ramon Mahieu, Marjan De Schutter, Jenell Tedjai, Rosanne & Mylene Waalewijn Willemijn Zevenhuijzen DRAMATURGIE / DRAMATURGY Koen Haagdorens MUZIKALE LEIDING & ARRANGEMENTEN / DIRECTION MUSICALE & ARRANGEMENTS / MUSICAL DIRECTION & ARRANGEMENTS Ton van der Meer, Keimpe de Jong GELUIDSONTWERP / CRÉATION SONORE / SOUND DESIGN Bob Hermans CHOREOGRAFIE / CHORÉGRAPHIE / CHOREOGRAPHY Christian Celini DECOR- & LICHTONTWERP / CONCEPTION LUMIÈRE & DÉCOR / LIGHTING & SET DESIGN Theun Mosk KOSTUUMS / COSTUMES Liesbet Swings REGIE-ASSISTENT/ ASSISTANT·E À LA MISE EN SCÈNE / ASSISTANT TO THE DIRECTOR Tim Verbeek PRODUCTIELEIDING / DIRECTEUR·RICE DE PRODUCTION / PRODUCTION MANAGER Klaas Tops TONEELMEESTER / RÉGISSEUR / STAGE MANAGER Jasper Van Bourgognie 1E INSPICIËNT / 1ER GESTIONNAIRE DE PROPRIÉTÉ / 1ST PROPERTY MANAGER Stan Bannier ARTISTIEK ADVIES / CONSEIL ARTISTIQUE / ARTISTIC ADVICE Piet Menu MET DE STEUN VAN / AVEC LE SOUTIEN DE / WITH THE SUPPORT OF de taxsheltermaatregel van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka