Alles over tickets

Alles wat je wilt weten over je ticket(s). 

LOSSE TICKETS

Online

Via onze website kan je 24/7 tickets bestellen, tot 1 uur voor de voorstelling. Kies je voorstellingen en plaats ze onmiddellijk in je winkelmandje. Afrekenen op het einde kan met kredietkaart (VISA en Mastercard), of kies ervoor om binnen de vijf dagen te betalen via overschrijving. Tickets worden na ontvangst van betaling doorgemaild. Reservatie per mail is niet mogelijk.

 

 

Bekijk de agenda

 

Ticketbalie/telefonisch

KVS BOX
Arduinkaai 7
1000 Brussel
02 210 11 12

Open van dinsdag t.e.m. vrijdag, tussen 12:00 en 19:00

De ticketbalie is gesloten:

 • op zaterdag, zondag en maandag
 • op feestdagen
 • tussen Kerst en Nieuwjaar
 • in de zomer van 6 juli tem 3 augustus 2020


Avondkassa

De avondkassa opent 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
Indien je minder dan een week op voorhand reserveerde, kan je je tickets betalen aan de avondkassa, ten laatste een halfuur voor aanvang van de voorstelling.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je je aan de avondkassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling inschrijven op de wachtlijst. Dit kan enkel ter plekke, niet telefonisch. Het biedt geen garantie op een plekje in de zaal, maar de kans is groot dat je de voorstelling toch kan bijwonen. Als je op de wachtlijst staat, kan je je tickets enkel cash betalen.

KVS CADEAUBON

Geef KVS cadeau! Aan het bespreekbureau zijn geschenkbonnen verkrijgbaar voor een bedrag dat je zelf bepaalt. De bon is 1 jaar geldig en kan ingeruild worden tegen tickets voor de voorstellingen in KVS. Inclusief mooie verpakking!

ABONNEMENT 

Stel je persoonlijk abonnement samen met tickets voor minimum 6 verschillende voorstellingen naar keuze en geniet een korting van 25% op de basisprijs (de voorstellingen Le Silence des Ombres, JR en rauschen, evenals onze 'Golden Seat'-tickets kunnen niet opgenomen worden in een abonnement). Je geniet dezelfde korting bij elke extra voorstelling die je later boekt. Je kan kiezen uit alle voorstellingen, behalve concerten en voorstellingen op andere locaties dan KVS.

ROYAL TREAT

De voorraad Royal Treat abonnementen voor seizoen 2019-2020 is helaas uitgeput.  

Deze abonnementsformule, die we voor het seizoen 2017-2018 lanceerden ter ere van onze 130ste verjaardag, werd wegens succes verlengd. Je betaalt slechts €130 voor maar liefst tien voorstellingen in BOL en BOX. Voor elke extra voorstelling betaal je €13. Bovendien is omruilen gratis en op elk moment mogelijk. En ook dit seizoen leggen we onze Royals graag in de watten met tal van extraatjes.

KORTINGEN

 • We bieden een reductietarief voor werkzoekenden, personen met een handicap, leerkrachten op vertoon van lerarenkaart en OKO-sectorpashouders. Kom je in aanmerking en wil je genieten van deze korting? Bestel dan je ticket(s) aan het bespreekbureau.
 • Ben je 26 jaar of jonger? Dan betaal je slechts €10!
 • Paspartoe: is een vrijetijdspas waarmee Brusselaars voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten kunnen deelnemen. Met de pas kan je voor 2 euro naar een voorstelling komen in KVS. Meer info over Paspartoe, de prijzen en de gebruiksvoorwaarden.
 • Via Article 27 betalen personen uit kwetsbare groepen €1,25 per ticket.
 • Via Arsène50 kan je last-minute een ticket aan halve prijs kopen.
 • BrusselArt (Lasso) wil organisaties en verenigingen uit Brussel en Vlaanderen een handje toesteken om de weg te vinden naar het rijke Brusselse kunstenaanbod.

 

Opgelet: reducties zijn niet cumuleerbaar !

OMRUILEN / TERUGBETALING

 • Omruilen van tickets kan zowel telefonisch als aan de balie en dit enkel voor eenzelfde voorstelling die plaatsvindt op een andere datum. Voor het omruilen van tickets, en voor administratieve handelingen wegens te laat betalen, wordt een kost van €2,5 aangerekend. Of je kan het zelf online proberen via TicketSwap
 • Tickets worden enkel terugbetaald in geval van annulatie van de voorstelling door KVS. Laatkomers worden niet meer toegelaten tot de zaal en je ticket wordt niet terugbetaald.

TIPS

 • Wil je weten waar je zit in KVS BOL? Bekijk hier dan het zaalplan
 • Wil je de beste plaats in KVS BOL? Kies dan voor onze Golden Seats! Deze stoelen hebben een vaste prijs, geen reducties voor Troika Pass houders. 
 • Breng steeds een bewijs mee indien je tickets kocht aan reductietarief, dit kan je aan de ingang van de zaal worden gevraagd.

 • Pas na ontvangst van de betaling is je zitje verzekerd. Te laat betaalde reservaties worden vrijgegeven voor verkoop.

 • Er is geen herroepingsrecht van toepassing: overeenkomend met artikel 53 12° uit het Wetboek van economisch recht Boek VI, heeft de koper het recht niet de aankoop te annuleren. Gekochte tickets (inclusief tickets van laatkomers of niet-gebruikte tickets) worden niet terugbetaald.

 

GRATIS MET METRO-TRAM-BUS DANKZIJ DE EVENT PASS VAN DE MIVB!

Alle ticketprijzen bij KVS zijn inclusief een Event Pass van de MIVB.

Bij elk ticket krijg je een Event Pass, goed voor een heen-en-terugrit met de tram, bus en metro van de MIVB op de dag van de voorstelling.

 1. Kies voor Event Pass op de GO automaat,
 2. voer de negen cijferige code in van je KVS ticket
 3. en vergeet je gratis ticket niet uit de automaat te halen!

 

Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring