KVS

Alles over tickets

Alles wat je wilt weten over je ticket(s). 

Online

Via onze website kan je 24/7 tickets bestellen, tot 1 uur voor de voorstelling. Afrekenen op het einde kan met kredietkaart (VISA en Mastercard), of kies ervoor om binnen de vijf dagen te betalen via overschrijving.

Bekijk de agenda

Ticketbalie / telefonisch of email

DI & WO: 12:00 - 17:00
DO & VR: 12:00 - 19:00

KVS BOX
Arduinkaai 7
1000 Brussel
02 210 11 12 of tickets@kvs.be


Abonnement 

Boek je voor 31 augustus 2024 een abonnement met minstens 6 verschillende voorstellingen? Dan krijg je 35% korting op de basisprijs (binnen de door jou gekozen categorie). Op elke extra voorstelling die je vanaf 1 september 2024 boekt, krijg je 20% korting. Je hebt de keuze uit bijna alle voorstellingen die in KVS BOL en KVS BOX spelen. De losse ticketverkoop start op maandag 24 juni 2024, tot die datum kan je enkel abonnementen kopen. 

Koop nu je abonnement. 

Sociale tarieven

Via de ticketbalie kan je tickets met korting bestellen. Kom langs of bel naar +32 (0)2 210 11 12 en we helpen je graag verder.

 • Paspartoe is een vrijetijdspas waarmee Brusselaars voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten kunnen deelnemen. Met de pas betaal je slechts €2 voor eender welke voorstelling.
 • Via Article 27 betalen personen uit kwetsbare groepen €1,25 per ticket.
 • Via Lastminutetickets kan je last-minute een ticket aan halve prijs kopen.
 • BrusselArt (Lasso) wil organisaties en verenigingen uit Brussel en Vlaanderen een handje toesteken om de weg te vinden naar het rijke Brusselse kunstenaanbod.
 • Hoe meer mensen, hoe meer vreugd en hoe lager de prijs. Vanaf 15 personen kan je aan groepstarief boeken. Het groepstarief volgt onze reductietarieven. Bij groepen vanaf 20 personen krijg je één vrijkaartje.

Avondkassa

De avondkassa opent 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
Indien je minder dan een week op voorhand reserveerde, kan je je tickets betalen aan de avondkassa, ten laatste een halfuur voor aanvang van de voorstelling.

Wachtlijst

Wanneer een voorstelling uitverkocht is, kan je je aan de avondkassa vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling inschrijven op de wachtlijst. Dit kan enkel ter plaatse, niet telefonisch. Het biedt geen garantie op een plekje in de zaal, maar de kans is groot dat je de voorstelling toch kan bijwonen. Als je op de wachtlijst staat, kan je je tickets enkel cash betalen.

Zaalplan

Voor KVS BOX geldt er een standaardtarief voor de hele zaal en zijn de stoelen niet genummerd.

In KVS BOL zijn de plaatsen wel genummerd en kies je zelf waar je wil zitten. Je ziet hieronder in het groen categorie 1 aangeduid en in het rood categorie 2. 

Geef KVS cadeau!

Aan de ticketbalie en online zijn geschenkbonnen verkrijgbaar voor een bedrag dat je zelf bepaalt. De bon is 1 jaar geldig en kan ingeruild worden tegen tickets voor voorstellingen in KVS. 

Schenk KVS

Verkoopsvoorwaarden

 • Voorstellingen beginnen stipt. Om de voorstellingen niet te storen, laten we na aanvang niemand meer toe.
 • Hou je ticket steeds bij in de pauze; zo kan je vlot terug de zaal betreden.
 • Breng steeds een bewijs mee indien je tickets kocht aan reductietarief, dit kan je aan de ingang van de zaal worden gevraagd.

 • Tickets worden enkel terugbetaald in geval van annulatie van de voorstelling door KVS.
 • Tickets van laatkomers en niet-gebruikte tickets betaalt KVS niet terug.
 • Omruilen van tickets kan zowel telefonisch als aan de balie en dit enkel voor eenzelfde voorstelling die plaatsvindt op een andere datum. Voor het omruilen van tickets, en voor administratieve handelingen wegens te laat betalen, wordt een kost van €2,5 aangerekend. Of je kan het zelf online proberen via TicketSwap.
 • Pas na ontvangst van de betaling is je zitje verzekerd. Te laat betaalde reservaties worden vrijgegeven voor verkoop.

 • Er is geen herroepingsrecht van toepassing: overeenkomend met artikel 53 12° uit het Wetboek van economisch recht Boek VI, heeft de koper het recht niet de aankoop te annuleren. Gekochte tickets (inclusief tickets van laatkomers of niet-gebruikte tickets) worden niet terugbetaald.
 • Hebt u een factuur nodig van de aankoop van uw tickets? Vraag die dan op voorhand aan via tickets@kvs.be. Koopt u uw tickets online aan? Dan kunnen wij daar nadien geen factuur meer van opmaken. 

Gratis metro-tram-bus dankzij de Event Pass van MIVB

Alle ticketprijzen bij KVS zijn inclusief een Event Pass van de MIVB.

Bij elk ticket krijg je een Event Pass, goed voor een heen-en-terugrit met de tram, bus en metro van de MIVB op de dag van de voorstelling.

 1. Kies voor Event Pass op de GO automaat,
 2. voer de negen cijferige code in van je KVS ticket
 3. en vergeet je gratis ticket niet uit de automaat te halen!