KVS

Scholen

Theater, dans, muziek, lezingen, debat ... KVS heeft het allemaal in huis en dat op maat van jong en minder jong geweld! We programmeren dan ook een aantal voorstellingen overdag, op maat gemaakt voor scholen. 

van 2

Inleidingen & nagesprekken

KVS biedt regelmatig inleidingen en nagesprekken aan bij (nieuwe) voorstellingen waarbij een dramaturg en/of artiest uitleg geeft bij de voorstelling.

  • Inleidingen in KVS BOL starten om 19:10 en gaan meestal door in de bar op de vijfde verdieping. In KVS BOX starten ze om 19:40 in BOXBAR.
  • Nagesprekken vinden aansluitend plaats en gaan door in de zaal zelf.
  • Inleidingen en nagesprekken zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Educatieve pakketten

Dowload hier de beschikbare educatieve pakketten:

(Not) my paradiseKamyonMalcolm XDis-moi wie ik benMawda, dat betekent tederheidMimi's ShebeenR.I.S.A.

 

Pass à l'acte 

Met dit scholenproject willen we theater binnenloodsen in de wereld van jongeren. We geven hen de kans om met de klas een voorstelling bij te wonen en die ook in klasverband verder te bespreken en het thema uit te diepen. Daarnaast krijgen de leerlingen workshops rond theater op school. Zo laten we hen van dichtbij kennismaken met cultuur en de vele mogelijkheden die Brussel biedt op dat vlak.

Reserveren voor scholen

  • Het schooltarief bedraagt €8 per leerling.
  • Gelieve als school niet via de website te reserveren. Zo behouden de medewerkers van de ticketbalie een beter overzicht op het aantal jongeren en groepen in de zaal. Bovendien staan ze zo garant voor een vlottere afhandeling van je reservatie en kunnen ze je informeren over mogelijke omkadering.
  • Bij groepen vanaf 20 personen krijg je één vrijkaartje.
  • Reservaties moeten minstens drie weken voor de voorstelling betaald worden. 
  • Vermeld voorstelling, datum, aantal deelnemers, contactpersoon, het facturatieadres en het BTW-nummer. Je krijgt binnen de week een bevestiging per mail.

Aanvragen via tickets@kvs.be