KVS

Werken bij KVS

Ben je gebeten door theater en de stad, en wil je daar met al je talenten aan bijdragen? Dan is er misschien wel plek voor jou op één van de vier verdiepingen.

KVS is het Brusselse stadstheater, een kruispunt van vele wegen en werelden. Een podium voor theater, dans en muziek, met uitdagende klassiekers en grensverleggende nieuwe stemmen. KVS omarmt de stad in haar pluraliteit en wil als intercultureel, intergenerationeel en genderdivers stadstheater tot ver buiten Brussel resoneren.

In KVS werken verschillende diensten nauw samen. Misschien kan je ons komen versterken bij: de administratie, productie, techniek, communicatie, poetsploeg, dramaturgie, infrastructuur, decor- en kostuumatelier, publiekswerking, onthaal, suppoosten of in het café.

Jammer! Er voldoet niets aan je zoekopdracht.

Waarom KVS?

Dat we hier graag werken en wel om deze redenen: 

"Mijn bureau is mijn favoriete plek in dit gebouw. Ik voel me er warm omringd door mijn collega’s, en vanaf hier kan ik de belangen van de artiesten het beste verdedigen, wat ik met heel mijn hart doe." (Isabelle)

"Tijdens de pauze een koffie drinken aan de bar of lekker eten in de kantine, dat is één van de voordelen van hier te werken." (Monique)

"Het feit dat je toewerkt naar een première geeft een motiverende werksfeer, en wanneer de première er dan eindelijk is kan je alleen maar genieten." (Heidi)

"Werken in een majestueus gebouw zoals het onze, dat is klasse. Ik voel me altijd een koning wanneer ik in de foyer passeer." (Kevin)

"Ik reis graag met voorstellingen, maar KVS BOL is op technisch vlak echt het beste van het beste, het is dus altijd fijn thuiskomen." (Dimi)

Stage

Wil je graag stage doen in ons huis? Elk seizoen zoeken wij stagiairs om onze diensten te versterken. Echt versterken, geen koffie zetten dus. Kom ons helpen, interessante werkervaring opdoen en de sfeer opsnuiven.

Je bent altijd welkom om met een stagecontract voor ons te komen werken. Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@kvs.be. Vergeet zeker niet te melden op welke dienst je graag terecht zou willen komen en waarom.

"De losse werksfeer maakt KVS een ideale plek om veel te leren. Als stagiair word je bij zo goed als alles betrokken, en telt je stem ook mee. Bovendien is de koffie hier heerlijk!"

(Quinten, stage communicatie)

"Je wordt echt mee in het veld gesmeten, terwijl er wel nog iemand behoedzaam meekijkt. KVS is een fijne omgeving om het theaterveld en Brussel aan den lijve te ondervinden."

(Lotte, stage dramaturgie)

Spontaan solliciteren

Stuur ons een mailtje met je cv en motivatiebrief en we bekijken je vraag.

Ik wil spontaan solliciteren