KVS

Zaalverhuur

Staan er geen artiesten op onze podia? Dan zijn onze zalen helemaal de jouwe! Je huurt ze af voor een bevlogen presentatie, boeiende workshop of sprankelende receptie. Een lezing, tentoonstelling of performance: het kan allemaal. En dat in het kader van de historische schouwburg (in BOL, FOYER, BAR of TOP) of in het moderne gebouw op de Arduinkaai (in BOX of KVS CAFÉ). Beide gebouwen zijn makkelijk bereikbaar en lid van Brussels Special Venues.

KVS BOL / FOYER / BAR / TOP
Lakensestraat 146
1000 Brussel

KVS BOX / KVS CAFÉ
Arduinkaai 7
1000 Brussel

Interesse of graag meer info? Neem dan contact op met Winne Jacobs via events@kvs.be of op het nummer +32 2 210 11 25. Zij helpen je om van jouw event een topervaring te maken.

Catering op maat

Receptie, vergadering of feest? Daar hoort heerlijke catering bij. Van simpele lunch tot luxueus diner: KVS helpt je om je gasten in de watten te leggen. 

Dankzij onze cateraars beleef je een zorgeloos feest, netwerk- of presenteermoment. Zij zorgen voor de feestelijke en culinaire invulling van je receptie, koffiepauze, lunch, (walking)dinner, ... Reken op gerechten en drankjes die tot in de puntjes afgewerkt zijn.

Je hebt de keuze uit:

  • de KVS-huiscateraars
  • onze vaste cateringpartners

Werk je graag samen met een andere cateraar? Dat kan uiteraard, maar dan vragen we 15% commissie op de totaalfactuur.

Events op maat

Wie een event organiseert, ontbreekt het soms aan tijd of inspiratie om alles zelf op poten te zetten. Geen nood, KVS helpt je graag met de uitwerking van een event volledig op maat van jouw organisatie. Op basis van je specifieke wensen, bevelen we je de geknipte locatie, omkadering en catering aan. Interesse? Dan spreken we graag even met je af om alles te overlopen.

Door de vele mogelijkheden werken we steeds met offertes op maat. De tarieven zijn afhankelijk van het type evenement - aantal zalen en foyers, technische ondersteuning, catering, aantal zaalwachters, vestiaire ... We bezorgen je graag een offerte voor een event op maat. Om die correct op te stellen, hebben we eerst een aantal gegevens van je nodig. 

Stuur je onderstaande info alvast via e-mail naar events@kvs.be? Dan helpt Winne je graag verder.

  • Datum, aanvangsuur en duur van het event
  • Aantal genodigden/deelnemers (gewenste zaalcapaciteit)
  • Korte beschrijving van het event (lezing, performance, tentoonstelling, ...?) 
  • Voorkeur voor zaal binnen KVS 
  • Naam en contactgegevens

Virtueel bezoek

KVS BOX

KVS BOL