KVS
© Griet Dobbels

Vissers van de Horizon

Cesar Janssens & Griet Dobbels
vr 04.08.2023 18:00 - 19:30
Theater aan Zee, Oostende
04.08.2023
18:00 - 19:30
Voorbij

Wat maakt dat je bij het bekijken van een kunstwerk plots ervaart dat alles klopt? En wat is de oorsprong van die magische trilling? Op 4 augustus doen we een poging die trilling te vangen.

Vissers van de Horizon is een performance samen met een groep wandelaars in de zee. Ergens op het strand is er iemand waarvoor zij de horizon zullen vangen.
 
De horizon symboliseert de hoop daar iets onbekends te vinden: de trilling en het verlangen naar een mooier bestaan. Wat maakt dat je bij het bekijken van een kunstwerk plots ervaart dat alles klopt? En wat is de oorsprong van die magische trilling? Op 4 augustus doen we een poging die trilling te vangen. Is de energie van de zee meetbaar? 
 
Vissers van de Horizon is gratis te zien vanop het strand tussen 18.00 en 19.30. De performance gaat door op het stuk strand tussen het Casino en de golfbreker tegenover Thermae Palace. De wind bepaalt in welke richting er wordt gewandeld.

Credits

Cesar Janssens

multi-instrumentalist & componist

Griet Dobbels

© Griet Dobbels

Credits

REGIE / MISE EN SCÈNE / DIRECTION Cesar Janssens, Griet Dobbels MET / AVEC / WITH Groep wandelaars COMPAGNON D'ART Els Vermeersch MET DE STEUN VAN / AVEC LE SOUTIEN DE / WITH THE SUPPORT OF KVS, Brussel