KVS

MOMENTS IN LOVE

Yasmina Tayoub / KVS & Kaaitheater
Slotfeest Het TheaterFestival
zo 17.09.2023 15:00 - 22:00
Foyer
17.09.2023
15:00 - 22:00
Voorbij

Kom naar MOMENTS IN LOVE, het slotfeest van Het TheaterFestival gecureerd door de geweldige Yasmina Tayoub (aka GEM & I). Dit evenement is een gelegenheid om de magie van de podiumkunsten en de ongelooflijke talenten die tijdens het festival onze podia sierden te vieren. Van heerlijke pannenkoeken en bouwen met bamboe tot levendige muziek en boeiende live acts, we kunnen niet wachten om deze dag en avond met jullie te delen terwijl we afscheid nemen van alweer een spectaculair TheaterFestival.

LINE UP

DRANK EN ETEN

De bar zal open zijn van 11u tot 00u (drankjes en eten) & tussen 12u en 16u zullen onze vrijwilligers heerlijke pannenkoeken serveren.

ANIMATIE 

Bazart zorgt voor een aantal activiteiten voor de kleintjes:
Zin om samen met hen de gekste bouwwerken met bamboe te maken? Maken ze een ruimtevoertuig, een grappig dier of een abstract kunstwerk? De mogelijkheden zijn eindeloos!
Wil je ze helpen om de straat tot leven te brengen met kleurrijke tekeningen? Teken jij je favoriete dier, droom of misschien wel een nieuw standbeeld?

PRAKTISCH
Geniet van een autoloze zondag terwijl je ons evenement bijwoont! Laat je auto thuis en maak gebruik van de milieuvriendelijke vervoersmogelijkheden om naar het Festivalcentrum te komen.

Laten we van deze slotviering een feest maken om nooit te vergeten! We kijken ernaar uit je daar te zien.

xoxo Het TheaterFestival / Kaaitheater & KVS

Credits

CURATIE / CURATION Yasmina Yatoub
VISUALS Estelle Vanmalle
MET STEUN VAN / AVEC LE SUPPORT DE / WITH THE SUPPORT OF KVS & Kaaitheater