KVS

SEIZOENSVOORSTELLING '24-'25

KVS
ma 29.04.2024 18:00 - 19:00
KVS, Brussels
KVS BOX
29.04.2024
18:00 - 19:00
Voorbij

Seizoen 2024-2025 staat in de startblokken! Wij stelden opnieuw een genereus programma voor je samen. Met nieuw werk van o.a. Junior Mthombeni, Michael De Cock, Lisaboa Houbrechts, Pitcho Womba Konga, Carolina Bianchi en Lisette Ma Neza. Al dat moois presenteren we je graag op maandag 29 april tijdens onze seizoensvoorstelling. 

Verwacht je aan een goedgevuld programma met o.a. zes KVS-premières, hernemingen van geliefde producties, een scala aan fascinerende gastvoorstellingen, dans van wereldniveau, en plek voor de kunstenaars en theatermakers van morgen. Dit seizoen komt ook het Próximamente Festival in volle glorie terug. De details houden we nog even voor ons, maar kom zeker 29 april naar KVS om alles te ontdekken. 

We delen graag ons programma met je, samen met artiesten die er deel van uitmaken. We delen onze splinternieuwe brochure uit, zodat je al kunt bladeren naar je favoriete voorstellingen. En we nodigen je uit om na de voorstelling mee te klinken op alweer een veelbelovend theater- en dansseizoen. 

– Extract uit het edito van Michael De Cock –

“Van het lokale tot het globale davert de wereld op zijn grondvesten. Het resoneert in het werk van vele theatermakers en kunstenaars vandaag. De oorlogstrom klinkt door in meerdere voorstellingen, maar ook de verbinding en de drang naar herstel en loutering leest als een rode draad doorheen dit seizoen. Verbinding tussen huizen binnen Brussel, Europa en de wereld, en verbinding met en tussen onze publieken, die meer dan ooit massaal naar onze schouwburgen komen om te huilen, te lachen, te dansen, te feesten.”