KVS
© Kaat Pype

Nele Needs A Holiday: The Musical

Nele Needs A Holiday
vr 08.02.2019 20:00 - 21:00
KVS, Brussels
KVS BOL
08.02.2019
20:00 - 21:00
Voorbij

Echte popsterren komen niet uit België. Wanneer Nele dat beseft, verhuist ze naar Londen. Daar wachten de eenzaamheid van de grootstad, een dubieuze manager, en dan: Brexit. Een ode aan de magnifieke grandeur van onverbiddelijk mislukken.

Echte popsterren komen niet uit België. Wanneer Nele dat beseft, krijgt ze een existentiële crisis en verhuist ze naar Londen. Daar wachten haar de eenzaamheid van de grootstad, een paar kubieke meter gebakken lucht, een pijnlijke Tinderduim, een dubieuze manager, en, als kers op de taart: Brexit. Nele Needs a Holiday: The Musical is een popopera over grote dromen en een lege koelkast, en een ode aan de magnifieke grandeur van onverbiddelijk mislukken.

Nele Needs a Holiday is het muziekproject van Nele Van den Broeck. Na twee albums schrijft Nele nu een musical, als afscheid aan een land waar ze binnenkort niet meer zal mogen wonen. Deze musical ging in première op het Edinburgh Fringe Festival.

Credits

REGIE ANNEMIEK VAN ELST GESCHREVEN DOOR NELE VAN DEN BROECK PRODUCTIE NELE NEEDS A HOLIDAY, BIG IN BELGIUM, THEATER ROYAL PLYMOUTH & RICHARD JORDAN PRODUCTIONS MET DE STEUN VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP & SABAM