KVS
© Danny Willems

Presentatie seizoen 2020-2021

KVS
wo 10.06.2020
10.06.2020
 • 10.06.2020
  11:00 - 11:30
  Thuis, Earth
  Online
 • 10.06.2020
  20:00 - 20:30
  Thuis, Earth
  Online

De voorbije maanden waren theaterloze maanden. Maar vandaag durven wij weer dromen. Een nieuw seizoen, voller en veiliger dan ooit, ligt voor u te schitteren. Omdat het niet slim is om oude recepten voor zomer en herfst te recycleren, gingen we op zoek naar andere oplossingen. Nieuwe manieren van tonen en beleven. Dat kan. Door kortere voorstellingen, voor minder mensen. In de buitenlucht, op ons achterplein. En in onze leeggemaakte zalen met stoelen op veilige afstand van elkaar. Maar één ding is zeker, wij gaan samen met onze artiesten aan de slag in september en brengen hun werk tot bij jou, op welke manier dan ook.

In normale omstandigheden ben je welkom in onze schouwburg waar we het nieuwe seizoen voorstellen met gasten, artistieke interventies, een zaal vol publiek en een receptie achteraf. Dit jaar gaan we voor een digitale versie, helemaal volgens de regels van physical distancing.

Artistiek directeur Michael De Cock, samen met enkele artiesten die dit jaar op onze podia te zien zijn, lichten je het nieuwe seizoen graag persoonlijk toe, tijdens een videocall (zoom) in beperkte groep. We voorzien 2 sessies van ongeveer een half uur waar je kan luisteren naar onze plannen voor seizoen 2020-2021. Je kan meebladeren door ons online magazine en rechtstreeks vragen stellen. Voor dat drankje zal je helaas zelf moeten zorgen deze keer. 

Kan je er niet bij zijn? Die dag kondigen we op onze site ook alle voorstellingen aan en kan je voor enkele daarvan al tickets boeken.