Kijk, lees en luister

Nieuws

KVS BREEKT UIT: online seizoenspresentatie op 10 juni!

KVS wijdt je op woensdag 10 juni – om 11u00 en 20u00 – online in het nieuwe seizoen in! Artistiek directeur Michael De Cock en een greep makers uit het volgende seizoen stellen je met trots hun – coronaproof – creaties voor. Volg deze Zoom-sessie mee: schrijf je nu al in. 

Lees verder
Nieuws

OPEN CALL: je eigen solo op het buitenpodium van KVS

Ben je danser, choreograaf of performer? Dan is deze open call iets voor jou!

Lees verder
Nieuws

KVS breekt uit

KVS breekt uit! We breken uit ons gebouw, het achterplein op, de stad in, een frisse wind tegemoet. We breken de stoelen en het podium uit en geven je een nieuwe zitplaats. Wij nemen alle voorzorgen, zodat jij zonder zorgen van de seizoensstart geniet.

Lees verder
Nieuws

Nieuw theater en nieuwe musea voor een nieuwe wereld. Dat kunnen wij de samenleving bieden

Wat met theater dit najaar? Ook bij KVS is dat de vraag die overheerst. En waarmee we volop aan de slag gaan. Op zoek naar nieuwe manieren van tonen en beleven. Want dat kán.

Lees verder
Nieuws

Haal voorstellingen naar je huiskamer via podiumaanhuis.be

In tijden van corona bundelen cultuurhuizen en gezelschappen de krachten om jong en oud virtueel te ontroeren en te ontspannen. Het digitale platform Podium Aan Huis presenteert meer dan 40 podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel, voor alle cultuurliefhebbers.

Lees verder
Nieuws

Dromen van een nieuw theaterseizoen

We hebben in dialoog met onze artiesten besloten de publieke voorstellingen van seizoen 2019-2020 af te gelasten.

Lees verder
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring