Kijk, lees en luister

Nieuws

Haal voorstellingen naar je huiskamer via podiumaanhuis.be

In tijden van corona bundelen cultuurhuizen en gezelschappen de krachten om jong en oud virtueel te ontroeren en te ontspannen. Het digitale platform Podium Aan Huis presenteert meer dan 40 podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel, voor alle cultuurliefhebbers.

Lees verder
Nieuws

Alle KVS-voorstellingen tot 21 april kunnen niet doorgaan wegens COVID-19

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, meldt KVS dat alle voorstellingen tot 21 april niet kunnen doorgaan. 

Lees verder
Nieuws

Coloured Swans

Moya Michael licht een tipje van de sluier over deel 3 in de Coloured Swans reeks: Harriet's ReMix. 

Lees verder
Nieuws

Podcast: KVS en route

Voor KVS-creaties lanceren we een podcast die je als een echte gids voorbereidt en warm maakt voor de voorstelling zodat je een hoop extra info krijgt toegefluisterd nog voor het rode doek opengaat. Abonneer/luister via je favoriete podcastkanaal! 

Lees verder
Nieuws

Blijf op de hoogte van KVS

Ons nieuwe theaterseizoen krijgt steeds meer vorm: de laatste stukken van de puzzel worden gelegd. En één ding is zeker: ook in 2020-2021 krijg je in KVS weer een gevarieerd en inspirerend panorama aan theater, dans en performance te zien. Nu al benieuwd? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en/of seizoensbrochure per post.

Lees verder
Nieuws

Dit vond het publiek van Dear Winnie

Een avond die nog lang zal nazinderen, dat bleek ook duidelijk uit jullie reacties. Een bloemlezing eruit willen we je niet onthouden. Omdat we jullie mening koesteren en een geluid pas bestaat als het gehoord wordt, verzamelen we jullie reacties over Dear Winnie hier.

Lees verder
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring