Kijk, lees en luister

Nieuws

KVS zomert: zomersluiting én … een pop-upbar!

KVS sluit naar jaarlijkse gewoonte haar deuren tijdens de maand juli. Van maandag 6 juli tot en met maandag 3 augustus is het onthaal gesloten. Vanaf dinsdag 4 augustus is het onthaal terug open, telkens van dinsdag tot vrijdag, van 09u00 tot 16u00. Van 12u00 tot 16u00 kan je er terecht voor al je ticketvragen. 

Lees verder
Nieuws

Open call: 110 inzendingen, 4 nieuwe danssolo’s 

Onder de titel Just as Long as You are There reserveerden we ruimte op ons buitenpodium voor nieuwe artiesten en nieuw werk. Met een open call reikten we uit buiten de gebruikelijke netwerken en leerden we ontzettend veel talentvolle performers en sterke projecten kennen. Maar liefst 110 artiesten stuurden ons een voorstel! 

Lees verder
Nieuws

The Line Up That Never Ends 

Vanuit het duister zoekt een artiest het licht om je weer te ontmoeten, te ontroeren misschien, te raken allicht. Na 15 minuten is de ontmoeting, de performance, voorbij en ga je weer naar buiten. De servante blijft branden en wacht geduldig op haar volgende bezoeker. Welke artiest je zal treffen, weet je niet op voorhand. Maar deze artiesten hebben reeds hun medewerking bevestigd.

Lees verder
Nieuws

Dear Winnie in de prijzen!

Goed nieuws voor Dear Winnie! De voorstelling waarmee theatercollectief Jr.cE.sAr afgelopen najaar en dit voorjaar België en Nederland rondtrok, is genomineerd voor het Vlaamse theaterfestival. 

Lees verder
Nieuws

Wat biedt KVS de rest van het seizoen?

Vanaf 21 oktober (onder voorbehoud) start de gewone KVS-programmatie met 8 nieuwe premières!

Lees verder
Nieuws

Emotie als thema bij uitstek

Bruno Vanden Broecke en Valentijn Dhaenens maken samen Jonathan, een voorstelling rond de wonderen van de technologie en de toekomst die ons allen wacht. Wij vroegen Bruno Vanden Broecke de oren van het – voorlopig nog – ongemanipuleerde lijf. 

Lees verder
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring