Nieuws

Nieuws

Het grootste diner in KVS

Op 19 december serveert KVS mee Het grootste diner. Steek je voeten onder tafel voor een heerlijk maal, in ruil voor een gift aan Rikolto. Aansluitend kan je in KVS BOX gaan kijken naar Permanent Destruction: The HM Concert van Naomi Velissariou (tickets apart te reserveren). 

Lees verder
Nieuws

Extra voorstellingen van Traces, La Gioia en True Copy

Van sommige voorstellingen krijg je gewoon nooit genoeg. Ook wij zijn die mening toegedaan. Daarom lassen we een extra voorstelling in van Traces van Wim Vandekeybus, La Gioia van Pippo Delbono en True Copy van Berlin. 

Lees verder
Nieuws

Coming Soon: Próximamente!

Binnen twee maanden is het zover: dan strijkt het kruim van de Latijns-Amerikaanse podiumkunsten neer in KVS, tijdens het nagelnieuwe vijfdaagse festival Próximamente. Het volledige programma-overzicht is nu online terug te vinden. Dompel jezelf onder in het uitbundige aanbod en kom zeker langs in november. 

Lees verder
Nieuws

Prijs voor Beste Regie gaat naar Naomi Velissariou!

Op 15 september vond de uitreiking van de belangrijkste Nederlandse toneelprijzen plaats. Beste regie? Die prijs kaapte actrice en theatermaker Naomi Velissariou weg, voor haar theatrale muziekvoorstelling Permanent Destruction - The SK Concert. Benieuwd naar meer? Opvolger Permanent Destruction - The HM Concert is op 19 december in KVS te zien! 

Lees verder
Nieuws

Purni Morell aan de slag bij KVS

KVS verwelkomt een nieuw lid aan boord. Vanaf volgend seizoen vervoegt Purni Morell het artistieke team als stadsdramaturg. Maak hier kennis met Purni.  

Lees verder