Kijk, lees en luister

Nieuws

Stage: digitale contentmaker

Wil je mee ons verhaal naar buiten brengen als stagiair of vrijwilliger op de communicatiedienst? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een vliegende reporter die audiovisuele content maakt tijdens soundchecks, repetities en voor en na voorstellingen en die weet te verspreiden op al onze kanalen. 

Lees verder
Nieuws

Ongeziene crisis in cultuur brengt brede sector samen in crisiscel

Drastische en soms onterechte beslissingen van de voorbije maanden en weken hebben ertoe geleid dat sleutelspelers uit de brede cultuursector (commercieel en gesubsidieerd verenigd) zich verzamelen in een crisiscel.

Lees verder
Nieuws

Open call: 110 inzendingen, 4 nieuwe danssolo’s 

Onder de titel Just as Long as You are There reserveerden we ruimte op ons buitenpodium voor nieuwe artiesten en nieuw werk. Met een open call reikten we uit buiten de gebruikelijke netwerken en leerden we ontzettend veel talentvolle performers en sterke projecten kennen. Maar liefst 110 artiesten stuurden ons een voorstel! 

Lees verder
Nieuws

The Line Up That Never Ends 

Vanuit het duister zoekt een artiest het licht om je weer te ontmoeten, te ontroeren misschien, te raken allicht. Na 15 minuten is de ontmoeting, de performance, voorbij en ga je weer naar buiten. De servante blijft branden en wacht geduldig op haar volgende bezoeker. Welke artiest je zal treffen, weet je niet op voorhand. Maar deze artiesten hebben reeds hun medewerking bevestigd.

Lees verder
Nieuws

Dear Winnie in de prijzen!

Goed nieuws voor Dear Winnie! De voorstelling waarmee theatercollectief Jr.cE.sAr afgelopen najaar en dit voorjaar België en Nederland rondtrok, is genomineerd voor het Vlaamse theaterfestival. 

Lees verder
Nieuws

Wat biedt KVS de rest van het seizoen?

Vanaf 21 oktober (onder voorbehoud) start de gewone KVS-programmatie met 8 nieuwe premières!

Lees verder
Cookies
KVS maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek aan onze websites willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij deze gebruiken.
Lees onze privacyverklaring