Nieuws

Nieuws

Les Mybalés op Theater aan Zee

Heimwee naar KVS tijdens de zomermaanden? Trek dan naar Oostende! Op Theater aan Zee spot je Nathalie en Doris Bokongo Nkumu, samen Les Mybalés en vertrouwde KVS-gezichten. De dansende zussen brengen er van 5 t.e.m. 10 augustus À travers l'autre.

Lees verder
Nieuws

Purni Morell aan de slag bij KVS

KVS verwelkomt een nieuw lid aan boord. Vanaf volgend seizoen vervoegt Purni Morell het artistieke team als stadsdramaturg. Maak hier kennis met Purni.  

Lees verder
Nieuws

DE KEUZE VAN GERARDO SALINAS

Vraag je Gerardo Salinas naar welke voorstelling van het volgende seizoen hij het meest uitkijkt? Dan verscheur je onze dramaturg. Het dilemma is van dien aard dat hij geen keuzes maken kan. De oplossing? Hij schotelt je gewoon zijn twee favorieten voor!

 

Lees verder
Nieuws

DE KEUZE VAN TUNDE ADEFIOYE

Welke voorstelling is niet te missen bij KVS in seizoen 2019-2020? Tunde Adefioye, een van de drie stadsdramaturgen bij KVS, wijst resoluut naar Coloured Swan 3: Harriet’s reMix, de derde solo uit de reeks van choreografe Moya Michael. 

Lees verder
Nieuws

Tijd voor Troika

Whoop whoop, de losse ticketverkoop bij KVS is gestart.  Zet nu je Troika Pass in en krijg 20% korting op de Troika Dance-voorstellingen. 

Lees verder