KVS
© Undefined

Nieuw virtueel podium: KVS 24/7

We doorbreken de grenzen van tijd en ruimte en openen de achterkamertjes van het theater. Geniet van onze voorstellingen wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent, aan de andere kant van de wereld of thuis in quarantaine. Op ons gloednieuwe virtuele podium kan je onze nieuwe creaties live of later mee beleven, waar en hoe je maar wil. En ook parels uit het verleden duiken hier geregeld op. 

Ontdek ons virtuele podium

KVS 24/7 herbergt onze voorstellingen on demand. Kan je er niet bij zijn, is de voorstelling uitverkocht of blijf je liever in je zetel zitten? Volg dan de livestream. 

Je krijgt er bovendien een aantal extra's bij. Want artiesten geven o.a. hun inspiratiebronnen prijs en je kan je helemaal verdiepen in de voorstelling aan de hand van interviews, foto's en artikels. Heb je zin om na te praten? Stap dan de bar binnen en chat er met medekijkers. Kortom: de avond is jong, de mogelijkheden oneindig.

KVS ON DEMAND

Theater van thuis uit? Ontdek hier het huidige streaming-aanbod op KVS 24/7. Hier vind je zowel schatten uit een ver als een nabij verleden. Klik op de foto’s om je voorstelling naar keuze te bekijken op ons platform. KVS kan deze onbetaalbare content enkel kosteloos met jou delen dankzij haar publieke sponsors. Geniet van de ervaring!