KVS

Sofie Palmers & Nele Van Den Broeck

In de Coulissen

Met In de Coulissen brengen Sofie Palmers en Nele Van Den Broeck een intiem portret van hun diepste gedachten en overpeinzingen, zoals ze die per brief aan elkaar toevertrouwen. Nele en Sofie duiken in de coulissen van zichzelf en vertellen daarover met humor, muziek, mededogen en een ontwapenende eerlijkheid. 
 
In De Coulissen is een lichte voorstelling over onze donkere kant. Dat wat normaal gezien in de kleedkamer achterblijft, ziet u nu op het toneel in een mix van stand-up, theater en muziek. Met enkel een piano en microfoon stort Sofie zich in een gevoelig en humoristisch zelfportret. Een pleidooi voor mildheid.

Sofie Palmers studeerde in 2009 af aan de Toneelacademie van Maastricht. Sindsdien is ze bij meerdere gezelschappen als actrice te gast. Sofie schrijft en maakt ook zelf voorstellingen. In 2018 schrijft en speelt ze in Den beer heeft mij gezien, een voorstelling waarvoor ze twee weken met dezelfde collega’s naar Rusland trok. Op het scherm was Sofie te zien in onder andere De Helaasheid der Dingen, En toen kwam ons ma binnen, Zuidflank, Safety First, Vermist en Callboys.

Nele Van Den Broeck studeerde in 2011 af als Master in het Drama aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) in Gent. Ze schrijft en regisseert haar eigen stukken en speelt als actrice in andermans stukken (voor onder meer KVS, Kaaitheater en Tristero).