KVS

BIRDS

Seppe Baeyens, Yassin Mrabtifi & Martha Balthazar / Ultima Vez

Downloads

KVS helpt je graag aan correcte achtergrondinfo. introductietekstjes, quotes, hogeresolutiefoto's 
(gratis te gebruiken mits bronvermelding), persmappen en een pak beeldmateriaal: je vindt het hier. 

In de pers

“Participatietheater: al te vaak is het een synoniem voor stukken die de kijker wel te kijk zetten, maar allerminst laten participeren. Daarom alleen al is het werk van Seppe Baeyens zo bijzonder. Hij betrekt de toeschouwers als volwaardige partners bij zijn voorstellingen. Nooit tast hij ze in hun waardigheid aan.”

Pieter T’jonck (Klara)

 

"Ongelooflijk hoe Baeyens er telkens weer in slaagt om een ruimte te creëren waarin iedereen zich thuisvoelt, waarin alle schroom verdwijnt en je een uur lang deel wordt van iets dat je eigen kleine zelf overstijgt."

De Standaard

 

"Pure magie. Dat is wat er ontstaat wanneer choreografen Seppe Baeyens, Martha Balthazar en Yassin Mrabtifi samen met hun dansers neerstrijken op een plein."

De Morgen

 

"Met deze voorstelling zet Baeyens weer een nieuwe stap in zijn zoektocht naar een bewegingstaal die niet alleen mooi is, maar vooral ook verbindt. Op zijn dansvloer vervagen de grenzen tussen generaties, opleidingsniveaus, religieuze overtuigingen of etniciteiten. Oma’s, kinderen of mensen met een beperking: iedereen welkom."

De Morgen

 

PRESS OFFICER KVS
Sébastien Parizel
sebastien.parizel@kvs.be
0478 92 09 82

CONTACT Ultima Vez
​​Hilde Vanhoutte
​​hilde@ultimavez.com
​​www.ultimavez.com
​​+32 (0)2 219 55 28