KVS
Karolina Maruszak

What's up at KVS Café in June?

ALLES KAPOT!? Geen zorgen, op 12 juni organiseren wij opnieuw een Repair Café. Het perfecte moment om met je ratelende spaken, tegensputterende koffiezet of het gat in je trui langs te komen. En op 26 juni rollen wij de Open Dansvloer opnieuw voor je uit: dans de ziel uit je lijf, like no one is whatching. 

Repair Café

Heb jij een lekke fietsband of ben je een gevaar op de weg door je niet-werkende remmen? Maakt je koffiezetapparaat te veel lawaai of kampt je platenspeler met slijtage? Kom ermee naar KVS Repair Café!

Repair Café biedt een ontmoetingsplaats voor burgers die vastbesloten zijn hun kapotte spullen een nieuw leven in te blazen. In deze co-creatieve workshop krijg je allerlei tips and tricks om de levensduur van jouw apparaat te verlengen. Je doet kennis op waar je een leven lang profijt van zult hebben. Ook leer je hoe je je eigen spullen kunt herstellen met de hulp en het gereedschap van vrijwillige reparateurs. Soms met succes, soms zonder succes! 

Belangrijk: reparaties van grote apparaten, evenals magnetrons, oude tv's, kortgesloten of rokende apparaten worden niet ondersteund.

Open Dansvloer 

Vrij dansen, puur voor 't plezier! We starten met een begeleide opwarming en dat brengt je helemaal aan het dansen. Je beweegt zoals je wilt en af en toe geeft organisator Hilke Dehaes een instructie voor extra dansinspiratie. Geen beweging is te gek!

Betaal ter plekke - voor de start - een bedrag naar keuze tussen 3 en 10 euro. Arriveer daarom enkele minuten voor de start! Meer weten? Check de Open Dansvloer-website

Nieuwe openingsuren 

Vanaf juni is het KVS Café in de Lakensestraat 146 elke weekdag open van 11 tot 19 u! Kom langs voor een gezellige koffie, een heerlijk aperitiefje en ons tof barteam!