KVS

Zomerbar De Servante

Onze zomerbar De Servante is terug open! Wees welkom op het voorplein en in de entree van KVS BOL voor lunch met heerlijke koffie en drankjes. Onder het waakzame en sfeervolle licht van de servante: de lamp die nooit dooft. 

Op het menu 's middags staan met liefde bereide croques, in een vlees of vegan versie. Of laat je verrassen door de special croque van de dag. 's Avonds breiden we de kaart uit met een charcuterie- of kaasplank waarvoor we samenwerken met lokale handelaars. 

Openingsuren

Maandag 11:00 > 20:00
Dinsdag 11:00 > 20:00
Woensdag 11:00 > 20:00
Donderdag 11:00 > 20:00
Vrijdag 11:00 > 20:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Laptops dicht en zonnebrillen op! We openen onze zomerbar op 2 mei vanaf 16:00 met huisgemaakte juices, frisse cocktails en heerlijke hapjes. Trommel je collega's, buren en vrienden op en schudt samen de werklast van je af op funky dansplaatjes van onze huis DJ's!

Hartelijke handelaars

KVS maakt deel uit van het netwerk van Hartelijke Handelaars, een Brussels netwerk die hun deuren openen voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Hartelijke Handelaars zijn te herkennen aan de sticker met het logo op de vitrine. Daarbij hangen pictogrammen die tonen welke diensten de handelaar aanbiedt.  

Wij bieden:

  • een warme of koude drank
  • gratis wifi
  • een telefoon die je kan gebruiken
  • een oplaadpunt voor je gsm
  • een plaats om je rugzak even veilig weg te zetten
  • een toilet

Wil je als klant je steentje bijdragen? Reken dan een extra consumptie af bij je bestelling. Wij houden een bon bij en bezorgen die ‘uitgestelde’ consumptie dan later aan iemand die er baat bij heeft.