KVS

Alleen Verbeelding

Michael De Cock / KVS
vr 19.07.2024 - wo 12.03.2025
19.07.2024
-
12.03.2025

Dertig jaar geleden zag Michael De Cock een poster, die hem sindsdien niet losliet. Een poster van een jongetje met een fluit. Met de vraag: kan kunst de wereld redden?  En hoe dan? 

In zijn zoektocht naar een antwoord op die vraag neemt De Cock je mee op reis langs onverwachte paden en wegen. Van Tomorrowland naar de coulissen van de KVS.  Van het Louvre tot aan de andere kant van de wereld. Hij zingt, danst en vertelt. In deze voorstelling, met Stefan Zweig, Dylan Thomas, een boel poëzie en muziek in het hart, gaat Michael De Cock in Alleen Verbeelding in gesprek met jou!

Alleen Verbeelding is een hoogstpersoonlijke voorstelling die je finaal zal doen inzien dat we zonder verbeelding nauwelijks wat waard zijn. 

Credits

CREATIE & PERFORMANCE / CRÉATION & JEU / CREATION & PERFORMANCE Michael De Cock SCENOGRAFIE / SCENOGRAPHIE / SCENOGRAPHY Stef Depover GRAPHICS Nour Abdo BEWEGINGSADVIES / CONSEILS EN MATIÈRE DE MOUVEMENT / MOUVEMENT ADVICE Bahar Temiz SPREIDING / DISTRIBUTION Saskia Liénard PRODUCTIE / PRODUCTION KVS