KVS

Avila & KVS: film en theater klikken in elkaar

Dat België over heel wat filmtalent beschikt, dat staat buiten kijf. En nu koppelt Avila, in samenwerking met KVS, film aan theater en omgekeerd. Enkele voorstellingen die op de KVS-bühne passeren, krijgen op Avila een filmisch weerwoord. Wie naar Mindblowers 2022 – dit jaar in het teken van de liefde – komt kijken, krijgt de kans om Kind Hearts, een film van Olivia Rochette en Gerard-Jan Claes, gratis te bekijken.

© Olivia Rochette & Gerard-Jan Claes
Kind Hearts
Billie en Lucas, een jong Brussels koppel, starten hun studies aan de universiteit en staan voor een jaar vol veranderingen. Hun denkbeelden over de toekomst, twijfels over relaties en verwachtingen van het volwassen leven vormen de basis voor gesprekken met vrienden en elkaar. Kind Hearts toont op een integere wijze hoe vormend maar ook onzeker (eerste) liefde kan zijn.

Dat België over heel wat filmtalent beschikt, dat staat buiten kijf. Het aanbod is zelfs zo uitgebreid dat het best overweldigend kan zijn. Om de keuze voor jou makkelijker te maken, stelde online videoplatform Avila een zorgvuldige selectie samen, met het beste van de Belgische cinema. Je (her)ontdekt er onbeperkt hedendaagse en klassieke documentaire- en fictiefilms.
 
En nu koppelt Avila, in samenwerking met KVS, film aan theater en omgekeerd. Enkele voorstellingen die op de KVS-bühne passeren, krijgen op Avila een filmisch weerwoord, al dan niet in contrast met of ter aanvulling op het stuk. Wie een ticket koopt voor deze voorstellingen, krijgt via de servicemail gratis een unieke link om de gekoppelde film te bekijken op www.avilafilm.be. Move over Netflix en Streamz, hallo Avila! 
 
Wie naar Mindblowers 2022 – dit jaar in het teken van de liefde – komt kijken, krijgt als eerste de kans om een Avila-film mee te pikken. De keuze viel op Kind Hearts, een film van Olivia Rochette en Gerard-Jan Claes, waarin veel van de aanwezige (VUB-)studenten zich vast zullen herkennen: Billie en Lucas, een jong Brussels koppel, starten hun studies aan de universiteit en staan voor een jaar vol veranderingen. Hun denkbeelden over de toekomst, twijfels over relaties en verwachtingen van het volwassen leven vormen de basis voor gesprekken met vrienden en elkaar.

Kind Hearts toont op een integere wijze hoe vormend maar ook onzeker (eerste) liefde kan zijn.