KVS

De Warmste Week: Who's Tupac? & dance battle

Op 20 december wordt het lit in KVS! Want die dag vindt in onze schouwburg de Warmste voorstelling van Who’s Tupac? – een creatie van Jr.cE.sA.r en KVS – plaats. Met deze unieke namiddagvoorstelling willen wij, samen met jou, geld inzamelen voor De Warmste Week-actie van vrt, dit jaar in het teken van kansarmoede. 

Hoe de namiddag eruit zal zien? Om 14:00 kan je komen kijken naar de opzwepende voorstelling Who’s Tupac?, vorig jaar al een hit, nu terug op ons podium te bewonderen. En er is meer, want aansluitend steekt de crew van Impulsion Dance in onze foyer het vuur aan de lont. In een dance battle, met live dj en MC, neemt de crème de la crème van de hiphop het op tegen het kruim der krumpers. Uiteraard verwachten we van jullie uitmuntende applausmeterskills, maar daarnaast zetelen niemand minder dan Baloo The Cage en Hendrickx in de jury. Zij zullen het eindoordeel vellen over de battle. En de winnaars? Die gaan met een geldprijs van 250 euro naar huis. Als jullie het daar niet warm van krijgen, dan weten wij het niet meer! Toon jij ook graag jouw danskunsten? Schrijf je dan snel in via de website van Impulsion Dance.

Speciaal voor De Warmste Week voeren we een pay what you want-principe in voor deze namiddag. Jij betaalt dus wat je zelf kwijt kan, zonder vragen van ons. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar De Warmste Week. Wie graag ter plaatse nog een extra donatie wil doen, kan dat zowel cash als contactloos.

  • 14:00 – 15:45: Who’s Tupac? – voorstelling in KVS BOL 
  • 16:00 – 19:00: Dance battle hiphop vs krump (Impulsion Dance), met live dj en MC 

Kan je er niet bij zijn voor de voorstelling, maar wil je wel graag je support komen tonen op de dance battle? Dat kan uiteraard: zak dan gewoon af naar onze foyer tussen 16:00 en 19:00. Aan onze bar koop je de nodige dorstlessers en snacks.

Boek je tickets