KVS

Other Enter

Einat Tuchman
HOSPITALITY FESTIVAL
wo 25.09.2019 en za 18.04.2020
25.09.2019
en
18.04.2020
 • 25.09.2019
  19:00 - 20:00
  Tropicana, Brussel
 • 18.04.2020
  14:00 - 15:00
  KVS, Brussels
  KVS BOX

Beeld je in dat je niet in het centrum van de stad woont, maar in een buurt aan de rand. Een multiculturele buurt - erg druk - waar mensen elkaar constant kruisen, maar nauwelijks in contact komen met elkaar of zich onderling vermengen.

En jij? Jij bent een artiest en denkt bij jezelf: Wat kan ik doen om hier verandering in te brengen? Kan ik via mijn artistieke praktijk mensen dichter bijeenbrengen?

Einat Tuchman werkt sinds enkele jaren in Molenbeek om en rond de Square des Libérateurs / Bevrijderssquare. Na lang aandringen en met een onstuitbare energie slaagt ze erin om een kelderruimte in een buurthuis te mogen gebruiken. Het wordt de ‘Espacetous’. Iedereen is er welkom om er praten, werken of gewoon langs te komen. Het buurmeisje Doha is er regelmatige gast. Met haar maakte Einat deze voorstelling, die eigenlijk vertelt over de problemen en moeite om buurtprojecten te realiseren en hoe ze er ondanks vele tegenkantingen maar dankzij een tomeloze inzet in slaagt om voor gewone mensen een context te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn.

Past binnen de selectie:

Credits

REGIE / MISE EN SCENE / DIRECTION Einat Tuchman PERFORMANCE Doha Jaadi, Einat Tuchman DRAMATURGIE / DRAMATURGY Tom Viaene SCENOGRAFIE / SCÉNOGRAPHIE / SET DESIGN Khaled Barghouthi TEKENING / DESSIN / DRAWING An Wittevrongel KOSTUUM / COSTUME Maryam Ouasine COPRODUCTIE / COPRODUCTION workspacebrussels, Nadine , KVS, sponsored by vlaamse gemeenschapscommissie