KVS
© Eduard Plancke

The light that never goes out

KVS
vr 18.09.2020 - za 19.09.2020
18.09.2020
-
19.09.2020

Je gaat met slechts een paar mensen de schouwburg in, je neemt plaats op een stoel in een lege zaal. Enkel het licht van de servante om je te leiden. Vanuit het duister zoekt een artiest dat licht om je weer te ontmoeten, te ontroeren misschien, te raken allicht. Na 15 minuten is de ontmoeting, de performance, voorbij en ga je weer naar buiten. De servante blijft branden en wacht geduldig op haar volgende bezoeker.

Ook al bleef het theater geruime tijd leeg, één lamp –  zo wil een ijzeren wet – blijft altijd branden. De servante, zo noemen we die lamp in het theater, wordt nooit door het publiek gezien. Ze brandt, en strooit haar licht tijdens lange nachten op een lege scène. Een volle BOL in KVS geeft plek aan 500 kijkers. Zoveel kijkers willen wij ontvangen op 24 uur, dus gespreid in de tijd en met voldoende afstand.

Een fantastische schare aan bekende en minder bekende KVS-gezichten en artiesten zal gedurende
de dag en nacht de servante opzoeken: Lisette Ma Neza, Alesandra Seutin, Yassin Mrabtifi, Pitcho Womba Konga, Anne-Laure Vandeputte, Marie-Aurore d’Awans, Les Mybalés, Brandon Likiyo, Leonie Buysse, Rashif El Kaoui, Leentje Vandenbussche, Jhaya Caupenne, Junior Akwety, Sachli Gholamalizad, Chris Lomme, Seppe Baeyens, Awoulath Alougbin, Jessica Fanhan, Gioia Kayaga (aka Joy), Sybille Van Bellinghen, Lieselot Siddiki en Kris Dane.

Veilige, intieme date met KVS-gezichten en ander theatertalent

Extra

Eén sessie van The Light That Never Goes Out duurt 15 minuten. Per sessie is er 1 artiest die je op sleeptouw neemt. De artiesten spelen volgens een roulatiesysteem en wisselen elkaar af. Wil je meerdere artiesten aan het werk zien, dan kan je meerdere sessies na elkaar boeken (max 3 opeenvolgende sessies want dan start de cyclus opnieuw). 

De sessies op 19 september tussen 14:00 en 17:00 zijn specifiek gericht naar kinderen (6+) en gezinnen.

Credits

Leentje Vandenbussche

Gioia Kayaga – aka Joy

Jessica Fanhan

Kris Dane

Awoulath Alougbin

Danseres & choreografe

Sybille Van Bellinghen

Seppe Baeyens

Chris Lomme

Lisette Ma Neza

Alesandra Seutin

Jhaya Caupenne

Lieselot Siddiki

Steven De bruyn

Rashif El Kaoui

Leonie Buysse

Brandon Likiyo – aka MystiquX

Les Mybalés

Marie-Aurore D’Awans

Anne-Laure Vandeputte

Yassin Mrabtifi

Pitcho Womba Konga

Junior Akwety

acteur

Sachli Gholamalizad